Halal Fried Chicken

De vraag naar Halal vlees is groeiende, er zijn dan ook steeds meer Islamitische slagerijen en Halal restaurants die Halal producten verkopen.
Omdat de oorsprong en productie van kant en klare kipproducten vaak niet bekend is, kiezen steeds meer Halal restaurants en Halal bedrijven ervoor om hun eigen Halal kip vers klaar te maken.
Op deze manier weten Halal kip restaurants waar hun kip vandaan komt, en kunnen ze met een goed geweten hun gasten informeren over Halal eten.
Door Halal kip in te kopen bij de Islamitische slager of Halal groothandel kunt u de Halal kip zelf schoonmaken alvorens Halal Fried Chicken, of vele andere Halal specialiteiten te maken zoals bijvoorbeeld Halal kip nuggets of Halal Hotwings.

Kipkruiden.nl heeft aandacht voor veel verschillende culturen, behoeftes en traditionele waarde in de Nederlandse samenleving en is goed bekend met de Halal markt.
Kipkruiden.nl kan u informeren over Halal restaurants en adviseren bij het maken van een Halal kip menu.

In onze demonstratie keuken werken wij voornamelijk met Halal geslachte kip, wilt u zelf uw eigen kip meenemen is dat geen enkel probleem, we horen het wel graag van te voren.

Kipkruiden.nl treft u ook aan op de Halal beurs te Eindhoven.

Recepten

Kijk hier voor enkele voorbeeldrecepten.

Recommended Posts