• Kipkruiden.nl is uw specialist in kip concepten voor de horeca
  • Volg ons op social

Over ons

Over ons

Wie We Zijn

Kipkruiden.nl is gespecialiseerd in kip concepten voor de Horeca,  en kip concepten voor de slagerij en supermarkt. De bekendste successen waar wij mee werken zijn de Amerikaanse Fried Chicken concepten en de Canadese Roaster

Wij leveren af-fabriek een ruim assortiment aan smaken, kruiden, marinades, coatings, sauzen en breadings. Recepten worden in eigen beheer ontwikkeld en verwerkt, Kipkruiden.nl is volledig gecertifieerd volgens de hoogste Europese voedselveiligheidsnormen ( IFS). Voornaamste doelgroepen zijn bedrijven welke vers gegaarde, vers gebrade en-of vers gefrituurde kip aanbieden aan consumenten met een knipoog naar de Fast Service.

50 +

Smaken

150 +

Assortiment

300 +

Klanten

Bel ons voor al uw vragen

+180 - 326957

Waarom Kipkruiden.nl?

Demokeuken: Live meemaken hoe de concepten werken

In onze demo keuken kunt u live meemaken hoe deze fastfood concepten werken en de vele mogelijkheden zien waarmee u zich kan onderscheiden.

U zult in de praktijk ervaren hoe de bediening werkt van de apparatuur welke nodig zijn voor een kip formule. Natuurlijk na afloop lekker kip proeven.

American Fried Chicken Concept 90%
Canadian Roaster Concept 85%
Concepten op maat 75%

Teamleden

Ons Kip specialisten

Wij bieden trainingsmogelijkheden aan omdat vakkennis van medewerkers een belangrijke onderdeel is voor het welslagen van het kipconcept.

Demokeuken

Wij nodigen u uit voor een smakelijke presentatie!

478

Blije klanten

1432

Projecten

785

Producten

547

Samenwerkingen

Galerij