• Kipkruiden.nl is uw specialist in kip concepten voor de horeca
  • Volg ons op social

Apparatuur

Apparatuur

Voor de beste kip heeft u ook de beste apparatuur nodig, uiteindelijk maakt u hiermee het verschil. Goed apparatuur betekend een goed management in de keuken, een goed georganiseerde keuken is de belangrijkste basis van ieder succesvolle kip formule.

In onze demokeuken kunt u de speciale kip machines in de praktijk live zien werken en proeven van heerlijke resultaten. Kipkruiden.nl levert zelf geen apparatuur maar vind de keuze van apparatuur wel heel belangrijk. Daarom werken wij samen met geselecteerde partners, dit zijn bedrijven met de juiste kennis, het juiste netwerk die u ook de juiste service kunnen bieden op deze speciale apparaten.

Kipkruiden.nl heeft veel ervaring met de bekende Amerikaanse merken pressure fryers maar werkt in eigen keuken met het merk Easy Fryer.
De Easy fryer is een voordeligere machine en biedt alles wat nodig is om een goed kip concept op te zetten. De vele mogelijkheden van de speciale bediening computer bepaalt uiteindelijk uw resultaat, en de filter installatie zorgt voor een duurzaam olie gebruik.

Graag luisteren wij naar uw plannen en zoeken samen naar een passende oplossing.

Kipkruiden.nl levert af-fabriek een mooi assortiment aan kruiden, marinades, coatings, sauzen, en is gespecialiseerd in kip concepten. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze demo keuken voor een smakelijke presentatie.

Ruime bak capaciteit

Filter installatie

Gemakkelijk bedienbaar

Digitale computer