Scroll Top

Fried Chicken Specialist

Fried Chicken Specialist

Belangrijk onderdeel in de opzet van een succesvolle Fried Chicken formule zijn de medewerkers in het bedrijf. Afhankelijk van het chicken concept kunnen wij helpen. Onderstaand enkele onderwerpen welke wij graag onder de aandacht brengen:

  • Voorbereidende werkzaamheden, zoals marineren en kruiden
  • Coaten van de kipproducten, Hotwings, Fried Chicken, mini kipfilets, burgers enz.
  • Bereidings temperaturen en bereidings tijden
  • Bewaartijden en bewaartemperaturen
  • Schoonhouden apparatuur
  • Allergenen informatie en HACCP regels
  • Kipbewerking, snijden en kwaliteitsbeheersing
  • Marketingplan, verkooptechniek
  • Halal en traditionele waarden binnen de Nederlandse samenleving
Hubert van den Heuvel
kipkruiden

“Als je nog niet bekend bent met onze producten en bereidingswijze, raden we je aan om eerst een workshop te volgen of een startpakket te proberen.” Naast kruiden en coatings ontvang je ook trainingen en gereedschappen om deze populaire kip gerechten te bereiden. Dit complete pakket begeleidt je bij het ontdekken van de mogelijkheden van onze producten”