Scroll Top

Biologische kip, beter leven kip

Biologische kip, beter leven kip

Er word in Nederland veel kip gegeten, want iedereen eet kip, lust kip, en mag ook kip eten. Mede door stichting wakker dier en de dierenbescherming is er een waarneembare tendens en behoeften aan het ontstaan onder bepaalde consumenten die zich hiervan bewust zijn.
Deze kritische consument kan vragen stelen naar de herkomst van de gebruikte kip zoals kipspecialiteiten van scharrelkip, een merk kip, “beter leven ”kip of een kip met sterren.
Deze consumenten zijn vaak ook bereid om hier iets meer voor te betalen, maar de omgevingsfactoren en bevolkingssamenstelling bepaalt of dit ook gebeurt.

Ook hier ligt een uitdaging voor een ondernemer door hier op in te haken en een andere kip in te kopen, of zelfs duurzame kip middels kippen uit de eigen streek, en de klant hierover te informeren.

Daarnaast is vers gebraden kip natuurlijk veel lekkerder dan een voorgegaarde kip.
Verras ook deze klant met een verse smaak sensatie, gerust hart voor dierenwelzijn, zodat deze klant graag bij u komt en terugkomt.

Hubert van den Heuvel
kipkruiden

“Als je nog niet bekend bent met onze producten en bereidingswijze, raden we je aan om eerst een workshop te volgen of een startpakket te proberen.” Naast kruiden en coatings ontvang je ook trainingen en gereedschappen om deze populaire kip gerechten te bereiden. Dit complete pakket begeleidt je bij het ontdekken van de mogelijkheden van onze producten”