Scroll Top

FAQ

Algemene Informatie

Kipkruiden.nl biedt een scala aan hoogwaardige kruidenmixen, marinades en coatings die speciaal zijn samengesteld om de smaak en kwaliteit van kipgerechten te verbeteren, groot voordeel is dat smaken goed te combineren zijn.

Kruiden en marinades voegen diepte en een verassende complexiteit aan de smaak van kip toe, waardoor eenvoudige gerechten in verrukkelijke maaltijden veranderen. Er zijn vele voordelen van zachte kip, pittige kip, malse kip en allerhande manieren om de kipsmaak te verbeteren en te verrijken.

Onze producten zijn zorgvuldig ontworpen om zelfs van het meest eenvoudige kipgerecht, een geweldige specialiteit te maken. Van kruidenmixen voor extra smaak tot marinades die malsheid toevoegen, en coatings die zorgen voor een knapperige textuur, extra crispy tot een volle rode kleur.
Belangrijk is dat je door te mixen met marinade, kruiden en coatings je een verassend eigen product kunt maken.
Vooral in de startpakketten word hier dieper op ingegaan.

Productassortiment

We bieden diverse kruidenmixen voor een subtiele smaak, met een avontuurlijke twist. Smaken variërend van avontuurlijk tot zeer pikant. Kruidenmixen, marinades en coatings zijn onderling heel goed te combineren. Op het assortiment overzicht tref je alle informatie aan.
Marinades werken het beste als je de kip erin marineert voordat je gaat frituren. Dit kan variëren van een paar uur tot een nacht, afhankelijk van de gewenste intensiteit van de smaak. Deze belangrijke informatie tref je uitgebreid aan in onze startpakketten, of word je uitgelegd tijdens een workshop.
Onze coatings zijn ontworpen om een knapperige buitenkant te creëren wanneer je deze frituurt. Ze hechten goed aan de kip en zorgen voor een heerlijke textuur en smaak. Er is een keuze uit tradionele coatings die zich al hebben bewezen, tot de meest luxe en moderne golden coating met een dieprood goud gekleurde uitstraling.

Startpakketten en Workshops

Onze startpakketten bevatten een assortiment van onze populaire kruiden, marinades en coatings. Dit is perfect voor wie nieuw is met onze producten en verschillende opties wil uitproberen. Inhoud voldoende om 40-60 kilo kip te bereiden in 2 tot 6 verschillende variaties, afhankelijk van het pakket. Inbegrepen benodigde gereedschappen en duidelijke bereiding video’s waarbij alles stap voor stap word verteld.
Onze workshops wereldse ervaringen waarbij je leert hoe je de originele kruidenmixen, coatings en marinades optimaal kunt gebruiken. Dit omvat het voorbereiden, kruiden, marineren en frituren van kip Er is veel ruimte voor vragen en uitwisselingen van ervaringen.
Aanmelden voor een workshop kan eenvoudig via onze webshop, nadat je deze heb gedaan maak je via het whatsapp nummer een afspraak.

Gebruiksinstructies

Op al deze vragen geven wij antwoord tijdens de workshops en zijn terug te vinden in de handleidingen, of video trainingen in de startpakketten.

Nieuwe Producten

Onze Habanero Sambal Marinade voegt een pittige en levendige smaak toe aan de kip. Je kunt deze marineren zoals onze andere smaken, en aanpassen aan je gewenste pittigheidsniveau.
De Habanero Sambal marinade kun je gebruiken als upgrade om toe te voegen aan een kruidenmix waardoor je kip een speciale hete smaak krijgt, een vurige twist vol passie. Ook kun je de Habanero marinade als zelfstandige marinade gebruiken waardoor je een geurige spice hotwing krijgt met een Caribische twist Als verassing is deze marinade ook heel goed te mengen is met mayonaise waardoor een heerlijke pikante kip dip saus onstaat.
Dit pakket bevat kruiden, marinades en coatings om een uitgesproken pittig kipgerecht te creëren. Het bevat ook gedetailleerde instructies om je te begeleiden.
Houd onze website en nieuwsbrieven in de gaten voor aankondigingen over nieuwe productlanceringen en beschikbaarheid. Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrieven, dan ben je altijd up to date van de laatste ontwikkelingen in de chicken fastfood industrie.

Bestellen en Contact

Je kunt onze producten eenvoudig bestellen via onze website. Voeg de gewenste items toe aan je winkelwagen en volg de instructies om af te rekenen.
We accepteren verschillende betalingsmethoden, waaronder creditcards en online betaalsystemen. Verzenden geschied meestal door DHL
Ja zeker, neem hiervoor contact op, samen kunnen we bespreken waar een kostenbesparing te vinden is die we dan graag aan jou terug geven. Hierbij kun je denken aan hogere afname, of zelf afhalen van de goederen op afgesproken momenten.

Halal Kruiden en Productie

Ja, al onze kruidenmixen, marinades en coatings zijn halal gecertificeerd door www.ecchalal.com We begrijpen het belang van halal voeding voor onze klanten en zorgen ervoor dat al onze producten aan deze richtlijnen voldoen.
We willen een inclusieve eetervaring bieden die voldoet aan de dieetvoorschriften van een breed scala aan mensen. Door halal kruiden aan te bieden, kunnen we aan deze behoefte voldoen en tegelijkertijd de kwaliteit handhaven.
Ja, kruiden en kruidenproducten zijn niet altijd automatisch Halal. Sommige kruiden kunnen bijvoorbeeld niet voldoen aan de Halal-richtlijnen, vooral die welke alcoholhoudende extractiemethoden gebruiken. Dit kan problematisch zijn voor de Halal-certificering, vanwege het gebruik van niet-toegestane stoffen in Halal-diëten. Bovendien kunnen kruiden afkomstig zijn van niet-Halal dierlijke bronnen, of verontreinigd raken met niet-Halal ingrediënten tijdens het productieproces. Ook is het mogelijk dat kruidenproducten additieven, conserveermiddelen of smaakversterkers bevatten die niet voldoen aan de Halal-normen. Om zulke fouten te voorkomen, hebben we ervoor gekozen om al onze Halal-certificeringsbehoeften te laten behandelen door www.ecchalal.com, een gespecialiseerde organisatie voor Halal-certificering.

Voedingsinformatie en Allergieën

U vindt de informatie over allergenen duidelijk vermeld op onze etiketten. We hebben ervoor gezorgd dat alle mogelijke allergenen in vetgedrukte tekst staan, samen met de ingrediënten. Deze informatie staat op het etiket vermeld in vier talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans. Als u verdere vragen heeft of andere informatie nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op.