Scroll Top

Halal Fried Chicken Recepten:

Halal Fried Chicken Recepten:

Er is een grote vraag naar Halal fried chicken, deze gefrituurde kip is populair als Halal voedsel. “Halal” betekent ‘toegestaan’ of ‘wettig’ en verwijst naar voedsel dat voldoet aan de islamitische voedingsvoorschriften. Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om zelf verse Halal fried chicken te bereiden, om verschillende redenen:

Ingrediënten en Controle:

Zelfgemaakte Halal fried chicken biedt volledige controle over de kwaliteit en herkomst van de kip en ingrediënten, wat cruciaal is voor ondernemers die een Halal keuken aanbieden. Als ondernemer draag je de verantwoordelijkheid om bewuste keuzes te maken bij het inkopen van Halal kip en Halal kruiden. Kies zorgvuldig waar je jouw kip inkoopt, vraag om een Halal certificaat bij je slager, poelier of slachthuis, en controleer grondig of zelfs de kruiden Halal zijn. Deze grondige aanpak is essentieel voor een volledig Halal product en een bewuste bedrijfsvoering van een Halal restaurant, Halal bezorgdienst of ander Halal verkooppunt, bijvoorbeeld op de markt.

Over Halal Kruiden:

Terwijl er veel te vinden is over Halal vlees, met name over het ritueel slachten, krijgen kruiden, marinades en toevoegingen onterecht veel minder aandacht. Denk hierbij aan extracten getrokken met alcohol en kruidenmengsels met alcohol als conserveermiddel of smaakversterker. Controleer zorgvuldig de ingrediëntenlijst en vermijd kruiden met gelatine, bouillons of andere niet-Halal componenten. Ontdek meer over Halal kruiden in ons blog “Halal kip kruiden”.

Versheid en Unieke Smaak:

Niets verslaat de smaak en heerlijke geur van versbereide kipgerechten. Zelfgemaakte Halal fried chicken biedt jou de kans om te experimenteren met kruiden, marinades en kip paneer, waardoor jij een unieke smaak creëert. Met jouw eigen smaak speel je helemaal in op Halal trends in een groeiende markt.

Natuurlijk is kipkruiden.nl Halal gecertificeerd, en vooral bij Kipkruiden.nl kun jij variëren en combineren met smaken. Klik hier voor meer informatie en ons Halal certificaat.

Wil jij ook meegaan in deze wereld en een Halal concept opzetten met kip en inspelen op de vraag naar Halal voedsel? Wij bieden speciale workshops aan. Hier leer je stap voor stap hoe je fried chicken zelf kunt bereiden. We gaan kip marineren, de kip in een speciale coating paneren, en natuurlijk gaan we de kip frituren met als doel heerlijk verse, mals gefrituurde kip met een onweerstaanbare gouden korst. Schrijf je hier in voor onze Open Keuken en start snel met jou eigen Halal concept met kip.

Hubert van den Heuvel
kipkruiden

“Als je nog niet bekend bent met onze producten en bereidingswijze, raden we je aan om eerst een workshop te volgen of een startpakket te proberen.” Naast kruiden en coatings ontvang je ook trainingen en gereedschappen om deze populaire kip gerechten te bereiden. Dit complete pakket begeleidt je bij het ontdekken van de mogelijkheden van onze producten”