Scroll Top

Halal kip restaurants

Halal kip restaurants

Halal kip restaurants

De vraag naar Halal vlees is groeiende, er zijn dan ook steeds meer Islamitische slagerijen en Halal restaurants die Halal producten verkopen. Omdat de oorsprong en productie van kant en klare kipproducten vaak niet bekend is, kiezen steeds meer Halal restaurants en Halal bedrijven ervoor om hun eigen Halal kip vers klaar te maken. Op deze manier weten Halal kip restaurants waar hun kip vandaan komt, en kunnen ze met een goed geweten hun gasten informeren over Halal eten.

Halal groothandel

Door Halal kip in te kopen bij de Islamitische slager of Halal groothandel kunt u de Halal kip zelf schoonmaken alvorens Halal Fried Chicken, of vele andere Halal specialiteiten te maken zoals bijvoorbeeld Halal kip nuggets of Halal Hotwings.

Kipkruiden.nl kan u informeren over Halal restaurants en adviseren bij het maken van een Halal kip menu.

 

Hubert van den Heuvel
kipkruiden

“Als je nog niet bekend bent met onze producten en bereidingswijze, raden we je aan om eerst een workshop te volgen of een startpakket te proberen.” Naast kruiden en coatings ontvang je ook trainingen en gereedschappen om deze populaire kip gerechten te bereiden. Dit complete pakket begeleidt je bij het ontdekken van de mogelijkheden van onze producten”