Scroll Top

Nieuwe Kip Concepten

Nieuwe Kip Concepten

Onze Nieuwe Kip concepten

Bij Kipkruiden.nl zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe kip concepten die perfect aansluiten bij jouw formule. Van pittige kipsmaken tot kipgerechten met een zoete twist, we passen ons voortdurend aan aan de laatste trends, ontwikkelingen en vragen uit de food branche.

Habanero Sambal Marinade:

Ben je klaar voor een extra pittige kick? Ontdek onze Habanero Sambal Marinade, perfect voor het maken van heerlijke Habanero Chicken Wings en meer! Geef elk kipgerecht een pittige upgrade met onze Habanero Sambal. Ook kan je de Habanero Sambal gebruiken als basis voor de veelgevraagde Habanero saus, perfect als dip of als hete kipburgersaus.

Korean Fried Chicken:

Laat je verleiden door onze Koreaanse Fried Chicken, een smakelijke mix van zoet en pikant die een nieuwe dimensie toevoegt aan jouw kipmenu! Deze Koreaanse kip is een ware smaakexplosie en zal zeker een hit zijn in jouw kiprestaurant. (Dit nieuwe kip concept is nu leverbaar).

Southern Fried Chicken:

Probeer onze Southern Fried Chicken, een wereldwijd favoriet kipgerecht dit nieuwe kip concept is nu beschikbaar bij Kipkruiden.nl! Met ons eigen unieke recept bieden wij jou de authentieke smaak van het zuiden van de Verenigde Staten. Mis het niet!

 

Hubert van den Heuvel
kipkruiden

“Als je nog niet bekend bent met onze producten en bereidingswijze, raden we je aan om eerst een workshop te volgen of een startpakket te proberen.” Naast kruiden en coatings ontvang je ook trainingen en gereedschappen om deze populaire kip gerechten te bereiden. Dit complete pakket begeleidt je bij het ontdekken van de mogelijkheden van onze producten”