Scroll Top

coatings

"Paneermixen voor het coaten van kipgerechten"

Onze Uitgebreide Selectie

Ontdek ons uitgebreide selectie aan coatings om je kip mee te paneren! Wij bieden verschillende soorten coatings aan die zorgen voor een heerlijk krokant en smaakvol resultaat. Of je nu op zoek bent naar een traditionele paneerlaag, een luxe gouden laag of een coating die perfect past bij jouw eigen smaakvariaties, bij ons vind je altijd de juiste coating voor jouw kipgerechten. Geef je gemarineerde kip een upgrade en geniet van een onweerstaanbaar knapperige korst. Betreed met onze coatings de wereld van krokante kip en profiteer van de eindeloze mogelijkheden die ze bieden

Een close-up van Golden Coating, met een glanzende gouden kleur en een knapperige textuur.
Een goud product
Golden coating

Met de Golden Coating voeg je een vleugje luxe toe aan je favoriete kipgerechten. Deze prachtige goudkleurige coating is perfect voor het paneren van hotwings, kipkluifjes, kipfilets, burgers, strips, nuggets en pikante gefrituurde kip. Combineer het met onze mixen voor een onvergetelijke smaakervaring en laat je verleiden door de moderne variant met zijn gouden schittering. Geef je kipgerechten een luxueuze twist met onze Golden Coating!

een Traditioneel resultaat
Crispy chicken coating

Voor de liefhebbers van de klassieke smaak hebben we de Crispy Chicken Coating. Met zijn traditionele kleur, perfecte knapperigheid en heerlijke smaak creëert deze breading een onweerstaanbaar gerecht. Ideaal voor het paneren van diverse kipgerechten zoals hotwings, kipkluifjes, kipfilets, burgers, strips, nuggets en pikante gefrituurde kip. Geef je gerechten een extra dimensie door deze breading te combineren met onze veelzijdige mixen. Ervaar de vertrouwde traditie die al vele kipgerechten heeft verrijkt!

Een close-up van Crispy Chicken Coating, met een knapperige textuur en een goudbruine kleur.
Een close-up van Fried Chicken Coating, met een gouden kleur en een krokante textuur.
het amerikaanse succes
Fried chicken coating

Voor een authentieke smaakbeleving ga je terug naar de basis met onze Fried Chicken Coating, ook bekend als “The Original Fried Chicken”. Deze coating geeft je gerechten die authentieke smaak waar je naar op zoek bent. Met zijn prachtige goudkleurige, toch traditionele tint en heerlijke knapperigheid is deze coating een favoriet onder kipliefhebbers. Ideaal voor een dubbele paneerlaag en perfect in combinatie met onze smaakvolle USA Chicken Marinade. Samen tillen ze je kipgerechten naar een ongeëvenaard niveau van smaakbeleving. Proef de klassieke smaak van “The Original Fried Chicken” en laat je smaakpapillen verwennen!

een vertouwde smaak
southern fried chicken breading

Voor de liefhebbers van de klassieke smaak hebben we de Southern Fried Chicken Coating. Met zijn traditionele kleur, perfecte knapperigheid en heerlijke smaak creëert deze breading een onweerstaanbaar gerecht. Ideaal voor het paneren van diverse kipgerechten zoals hotwings, kipkluifjes, kipfilets, burgers, strips, nuggets en pikante gefrituurde kip. Geef je gerechten een extra dimensie door deze breading te combineren met onze veelzijdige mixen. Ervaar de vertrouwde traditie die al vele kipgerechten heeft verrijkt!

 

Southern Fried Chicken Breading

jouw kip recept

Een close-up van Golden Coating, met een glanzende gouden kleur en een knapperige textuur.
Golden coating €4,15
Met de Golden Coating voeg je een vleugje luxe toe aan je…
Een close-up van Crispy Chicken Coating, met een knapperige textuur en een goudbruine kleur.
Crispy chicken coating €4,15
Voor de liefhebbers van de klassieke smaak…
Een close-up van Fried Chicken Coating, met een gouden kleur en een krokante textuur.
Fried chicken coating €4,15
Voor een authentieke smaakbeleving…
Een close-up van onze Brazil Chicken kruidenmix, een zachte pikante blend van kruiden, specerijen en milde pepers.
Brazil Chicken €52,50
Proef de zachte pikante smaak van onze Brazil mix…