Scroll Top

Kruiden mixen

Probeer onze authentieke kruidenmixen om je kipgerechten naar een hoger niveau te tillen

Onze Uitgebreide Selectie

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan smaakvolle kruiden en specerijen, speciaal samengesteld om u als ondernemer te helpen uw kipgerechten naar een hoger niveau te tillen. Of u nu op zoek bent naar een pittige kick, een subtiele pikante smaak, of een verfijnde kruidenmix, wij bieden precies wat u nodig heeft. Combineer onze hoogwaardige kruiden en specerijen met onze heerlijke coatings of marinades om de perfecte smaakcombinatie te creëren. Of u nu de voorkeur geeft aan knapperig gefrituurde kip, sappig gegrilde kip, of een andere bereidingswijze, onze veelzijdige kruiden zijn geschikt voor diverse kooktechnieken. Laat uw culinaire creativiteit de vrije loop en ontdek welke combinatie het beste past bij uw doelgroep, uw persoonlijke smaak en de stijl van uw bedrijf. Met onze hoogwaardige kipkruiden en specerijen geeft u uw kipgerechten een nieuwe dimensie aan smaakbeleving. Probeer het zelf en geniet van de verrukkelijke smaken die onze producten te bieden hebben.
Een close-up van onze verfijnde Pepermix, een perfecte blend van diverse pepers, kruiden en specerijen.
Altijd Heerlijk
Pepermix
Geniet van onze verfijnde pepermix, een perfecte blend van verschillende pepers, kruiden en specerijen. Met een medium hittegraad is deze mix geliefd bij iedereen. Ideaal voor hotwings, maar ook geschikt voor andere kipdelen. Deze kruidenmix wordt droog gebruikt als rub. Combineer het met de Crispy Chicken Coating of de Golden Coating voor een onweerstaanbare smaakervaring. Wil je de kip nog pittiger? Upgrade met de pikante Habanero Sambal Marinade, deze smakelijke twist voegt een unieke vurige passie toe aan je kip. Wil je echt vlammen gebruik dan de Intense Inferno Peper poeder.
Tradities
Brazil chicken

Proef de zachte pikante smaak van onze Brazil mix, een mix van kruiden, specerijen en milde pepers. Ideaal voor gefrituurde kip en perfect in combinatie met de Crispy Chicken Coating of de Golden Coating. Ook uitstekend voor grillen, bakken, BBQ en meer. Deze kruidenmix wordt vaak droog gebruikt als rub, maar kan ook gemarineerd worden met olie voor gegrilde gerechten. Ook kun je deze smaak als basis gebruiken voor je hotwings , en heet maken met de Habanero Sambal Marinade of vurig heet met de Intense Inferno Peper poeder.

Een close-up van onze Brazil Chicken kruidenmix, een zachte pikante blend van kruiden, specerijen en milde pepers.
Een close-up van onze heerlijke French Spice, een smaakvolle mix van kruiden, specerijen en een vleugje paprika.
Altijd heerlijk
French spice
Ontdek onze heerlijke French mix, een combinatie van kruiden, specerijen en een vleugje paprika. Perfect voor gefrituurde kip en kan worden gecombineerd met de Crispy Chicken Coating of de Golden Coating. Ook geschikt voor andere braadtechnieken zoals grillen, bakken, BBQ en meer. Deze veelzijdige kruidenmix wordt vaak droog gebruikt als rub, maar kan ook gemarineerd worden met olie voor gegrilde gerechten. Ook kun je de Brazil als basis gebruiken voor je hotwings , en pikant maken met de Habanero Sambal Marinade of inferno heet met de Intense Inferno poeder.
Tradities
Intens inferno peper
Ontdek onze exclusieve Intense Inferno Peper met een onverslaanbare heetheid tot 150.000 SHU. Speciaal geselecteerd om je culinaire creaties naar nieuwe pittige hoogten te tillen. Vergeleken met andere pepers zoals de milde Pimento Peper tot 500 SHU en de smaakvolle Cayenne Peper tot 40.000 SHU, biedt onze exclusieve peper een intense en krachtige hitte die je smaakpupillen laat tintelen van genot
Een close-up van onze exclusieve Intense Inferno Peper, met een onverslaanbare heetheid tot 150.000 SHU.

Kip & Smaak

Een close-up van onze verfijnde Pepermix, een perfecte blend van diverse pepers, kruiden en specerijen.
Pepermix v.a. €64,75
Geniet van onze verfijnde pepermix…
Een close-up van onze Brazil Chicken kruidenmix, een zachte pikante blend van kruiden, specerijen en milde pepers.
Brazil chicken v.a. €52.50
Arugula, cherry tomato, shaved almonds, shallot vinaigrette
Een close-up van onze heerlijke French Spice, een smaakvolle mix van kruiden, specerijen en een vleugje paprika.
French spice v.a. €49.50
Ontdek onze heerlijke French mix…
Een close-up van onze exclusieve Intense Inferno Peper, met een onverslaanbare heetheid tot 150.000 SHU.
Intens inferno peper v.a. €80.00
Ontdek onze exclusieve Intense Inferno Peper met…